Skip to main content



Вітаємо! Світ не ділиться на чорне та біле, в ньому тисячі кольорів і відтінків. Так само,  як пиво та вино не закінчується на асортименті звичайного супермаркету. Це тисячолітня історія, світова філософія, людські емоції та почуття.

Запрошуємо у навколосвітню подорож зі смаками бельгійського еля та мідій, німецького лагера та в'яленого м'яса, італійського просеко та креветки, французького шаблі та равликів, українського пива та раків. 

Beerlander - це культура сучасності, культура правильного споживання, клієнтоорієнтованого сервісу та найкращого відпочинку.

Чого хочеться сьогодні? Вибір є завжди, адже з нами ти можеш дозволити собі більше.


BEERLANDER – МЕРЕЖА МАГАЗИНІВ РОЗЛИВНОГО ПИВА

Пиво - стародавній напій, відомий ще в Давньому Єгипті, Вавилоні, Китаї часів Шанской династії. В даний час існує безліч видів і сортів пива.

Пиво виходить шляхом спиртового бродіння солодового сусла (найчастіше на основі ячменю) за допомогою пивних дріжджів, зазвичай з додаванням хмелю.

Пиво поширене в багатьох країнах світу і користується популярністю завдяки своїм смаковим якостям і аромату. Смакові характеристики різних видів можуть кардинально відрізнятися.


Існує 2 види пива за способом бродіння:

Ель - сбраживається при відносно високій температурі (15-25 ° C) з використанням дріжджів верхового бродіння. Елі часто мають фруктовий присмак, зазвичай в них підвищений вміст спирту. В Англії ель відомий, принаймні, з XV ст., Аналогічний напій без хмелю варили в VII ст. Зазвичай на виготовлення елю потрібно від 3 до 4 тижнів, однак деякі різновиди можуть зайняти до 4 місяців.

Лагер - найпопулярніший і поширений в світі тип пива. Типова технологія виготовлення лагера - зварене пивне сусло охолоджують, додають дріжджі і перекачують в бак, де сусло бродить близько тижня. При цьому підтримується певна температура, щоб запобігти окисленню. Потім дріжджі відокремлюють і пиво направляють на вторинну ферментацію в ємності під надлишковим тиском вуглекислого газу. Дображування і дозування пива при низькій температурі триває від 20 до 120 днів, іноді більше. Потім пиво фільтрують і розливають в судини (бочки, пляшки, банки і т. П.). Пляшкове пиво часто пастеризують або використовують тонку фільтрацію для збільшення терміну зберігання. Звичайний колір лагера - світло-жовтий, але бувають і темні сорти.

Хто ми та чим займаємось?

Ми нова мережа сучасних магазинів кращого розливного пива. Ми почали займатися цим бізнесом тому, що нам подобається смак пива, та атмосфера, яку воно створює. Сподіваємось Вам сподобається у нас, та ви невідмінно будете смакувати наше пиво вдома, на природі в колі друзів, чи з найближчими родичами.

Де можна знайти наші фірмові магазини?

На теперішній час наші магазини розташовані в місті Києві, Броварах, у селі Крюківщина та Козин. 

Ми бажаємо вам гарного здоров’я, удачі та приємного присмаку від життя та вашого улюбленого напою!